Sötsug


Chokladtårtan vi bjöd på när darlingen fyllde år i september förra året.
Den är magisk och ikväll skulle jag inte säga nej till en bit tårta med
en god kopp espresso.


Välkommen måndag!

Imorse ringde klockan 07.00 och efter dem sedvanliga morgonrutinerna infann jag mig på jobbet klockan åtta, i lagom tid för dagens första möte. Det blev en lång dag då jag satte nyckeln i dörren igen först klockan 18.30 

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan i skönaste flanellpjamasen och tittar på TV4s program "Halv åtta hos mig". Ska efter programmet hoppa in i duschen, älskar när badrummet doftar "Vanilla birthday cake" från Philosophy.  
Pratade precis med darlingen som äntligen är framme på hotellet i Brasilien. Puh, äntligen kan jag pusta ut...

Idag efter jobbet föll jag för sötsuget. Påvägen hem svängde jag förbi ICA Maxi och köpte med mig en 200 grams chokladkaka från Marabou. Ska ni mummsa på något gott ikväll?

Godmorgon lördag


Ljuslyktor från favoritmärket Ittala i härliga vårfärger. Det rosa Mateus
fatet skymtas även i bakgrunden.


Vaknade strax efter nio imorse efter en god natts sömn och har kickat igång denna lördag med en maskin vittvätt. Darlingen ligger fortfarande och sover men jag planerar att snart väcka honom med en god frukost och tända ljus
Imorgon åker darlingen till Brasilien på jobb och blir borta tills nästa måndag. Såklart tråkigt att husera själv här hemma men jag börjar bli mer än van. I vanliga fall brukar det betyda att jag inte kan blogga. Inte den här gången, för nu har vi fixat oss en extra ström sladd. Bra va!

Ikväll ska vi på 30-års fest. Ska såklart bli riktigt kul men vad ska jag ha på mig? Bästa att börja undersöka saken...  

Bokrea




Nu när det börjar närma sig bokrea så börjar längtan efter lite nya böcker komma. Några böcker som jag är riktigt sugen på att köpa är Leila Lindholms kokbok "one more slice" och Andreas Carlssons självbiografi "låtarna som skrev mitt liv". Är det någon som har Leila Lindholms kokbok "one more slice" sedan tidigare? Har ni något favoritrecept i boken så tipsa mig gärna!

Helgen som gått


Valentinbuketten är forfarande lika fin som i måndags när Gustav kom
hem med dem.


Scampi med tomatsalsa och färsk pasta blev fredagens middag.

God choklad mumsade vi på till fredagens avsnitt av "Lets Dance"

Efter jobbet i fredags blev det en promenad ner på stan för att köpa 25-års present till fina Karin som fyllde år dagen till ära, trots det så tillbringade vi fredagen i home sweet home där jag hade lagat scampi med tomatsalsa. Ett nytt recept som garanterat kommer att tillagas igen, dock med några modifieringar i receptet.

Lördagen och söndagen spenderade vi i Stockholm. Gårdagens inflyttningsfest hos Emil tog på krafterna men det var en riktigt lyckad kväll med härliga människor och nya bekantskaper. Klockan sprang iväg och efter ett besök på Burger King somnade vi gott på Comfort Choice Hotell vid centralstation strax innan klockan slog 03.00

I shoppingpåsarna låg bland annat en tröja från Massimo Dutti och ett Laura Mercier Créme Brûleé Set från favoritbutiken COW som jag hoppas kommer att invigas under den kommande veckan. 

Imorgon är det måndag och en ny arbetsvecka står för dörren så det är lika bra att hoppa in i duschen och göra sig redo!  

I sminkväskan





Mascara - Lancôme Hypnôse
Puder - MUS Micro Loose Powder Cream
Rouge - Estée Lauder Rosette 12
Eyeliner - H&M Black 11
Ögonskugga - Isadora Golden Bronze 24
Ögonskugga - H&M Opal
Läppglans - Estée Lauder Goldlight 360
Lypsyl - lip shine
Läppenna - Christian Dior Lin 513

Jag älskar att läsa blogginlägg om smink och produkter och är inte sen att prova nyheter. Mitt sminkskåp är verkligen överfullt. Jag varvar budget med lite lyxigare produkter och har på så sätt hittat mina absoluta favoriter.  

I dagarna två har jag legat hemma i soffan och tyckt synd om mig själv. För andra gången på två veckor har jag åkt på magsjuka. Imorgon får jag äntligen ta på mig lite fina kläder, piffa till håret och sminka mig med mina  favorit produkter och gå tillbaka till jobbet.  

I helgen åker jag och darlingen till huvudstaden som planeras innehålla shopping, middag på "Rolfs kök", inflyttningsfest, besök hos syster och övernattning på hotell. 

På återseende! 

Direkt från sängen


Boken "Elsas Värld" gör mig sällskap i sängen idag.

Ligger i detta nu utslagen i sängen efter en trevlig fredagskväll som avslutades med en spontan utgång. Nattens bravader stavas vin, skratt och många diskussioner. Precis som det ska vara! Idag mår jag dock som en påse popcorn.
Resten av dagen/kvällen kommer att bestå av soffhäng och melodifestivalen. Slappar lördag! Det blir tyvärr inte mer spännande än såhär idag.

På återseende!

Helgen som gått


Fredagens dukning som gick i vitt och rosa.

Välkommen måndag!

Igår blev det en söndagstur på stan i solskenet innan den sedvanliga veckohandlingen. Underbart shoppingväder! Livsstilsbutiken Elin Maria Boutique hade halva reapriset så jag var såklart tvungen att göra ett litet besök och se vad som fanns kvar på utförsäljningen. En klänning från DAY och en kruka från Royal Botanic Garden blev fynden som fick följa med mig hem.  

Helgen har som vanligt bara svischat förbi i ett rasande tempo. Det blev en lugn fredagskväll på Norr. Middag för tvåchampagne, rödvin och "Lets Dance" med David Hellenius och Jessica Almenäs. 
Lördagen bjöd på ett besök hos en av stadens bilhandlare då vi eventuellt kommer att byta bil under våren. Vi passade även på att fixa lite andra ärenden när vi ändå var ute och åkte. Melodifestivalen tittade vi på hos fina grannar där det även serverades cesarsallad och rödvin.

Nu ska jag krypa ner i den vita dubbelsängen och bläddra igenom nya "Elle Interiör" som kom med posten idag.


Le Weekend

Hoppas ni är nöjda med helgen! Jag har njutit varenda sekund.


RSS 2.0