Tävling



Vill du gå på Bindefelt-fest?
Tävla om en resa till Stockholm och biljetter till TLCs stora kändisfest!

För att delta i tävlingen klickar du dig in på TLC och beskriver dig själv i formuläret med tre ord som börjar på bokstäverna T, L och C. Vilka tre ord beskriver dig bäst?

Lycka till!


Ränderna går aldrig ur



Supersöta ränder från Custummade som inhandlades på rean för någon
vecka sedan.

Måste bara visa er mitt senaste tillskott i garderoben. Hur söt är inte den här tunikan som jag shoppade på Elin Maria Boutique för någon vecka sedan? Känns redan som en kommande favorit inför vår/sommaren 2011.

Det är redan söndag och helgen har sprungit förbi i en rasande fart. I fredags var det restaurangbesök med pappa som stod på schemat, på lördagskvällen umgicks vi med fina vänner och idag ska vi bege oss ner på stan för att fixa lite ärenden.

Ha en bra dag!

Nya skor


Dessa snyggingar i färgen Dark Brown kommer jag spendera min vår i.
Ursköna! Märket är Gant och modellen heter Camden. Bekvämare
vardagsskor finns nog inte.

Igår kröp jag ner i den vita dubbelsängen strax efter klockan 21 för att läsa boken "Elsas värld" av Sofi Fahrman. Den är minst lika lättläst som första boken i samma serie och det är verkligen en genre som faller mig i smaken. Boken kan beskrivas som ren och skär svensk chic lit när den är som bäst. Rekommenderas varmt!

Ikväll tittar jag självklart på "Halv åtta hos mig", "Mästerkocken", "Vad blir det för mat" och "Leila bakar". Jag kommer även att försöka att hinna bläddra klart i senast nummret av "Elle mat & vin" som kom med posten igår som för övrigt var första numret för 2011. Månadens nummer bjuder på massor av trevliga recept, vintips och shopping. Favoritreceptet som kommer att testas redan på fredag är "Räk- och fetaostlinguine med spenat". Jag hoppas att den är lika god som den låter och ser ut att vara!

På återseende!

Nytt till badrumsskåpet


Hudkräm från Biotherm Lait Corporel och mascaran Hypôse från
Lancôme.


I onsdags när darlingen kom hem från München hade han med sig presenterna ovan till mig. Min absoluta favorithudkräm "Lait Corporel" från Biotherm och favoritmascaran från Lancôme. Det kunde inte bli bättre då både mascaran och hudkrämen började ta slut. Nu är jag rustad ytterligare några månader!

Jag har med andra ord huserat hemma själv denna vecka, darlingen kom bara hem för att byta väska på onsdagskvällen för att bege sig mot Göteborg tidigt torsdag morgon. Tyvärr blev han tre timmar sen så middagen jag hade lagat fick jag äta själv. Jag provade ett nytt recept på en pastasås med färska champinjoner, bacon och lök som jag sprang över på en av favoritbloggarna. Det blev en hit och garanterat en rätt som kommer att tillagas igen. 


Onsdagens pastasås med färska champinjoner, bacon och lök.  


Shopping i huvudstaden




Min nyshoppade puderbeige kofta. Tycker att den är riktigt söt och passar
både till ett par snygga jeans eller till en kjol.


Jag önskar att jag kunde berätta om all shopping jag gjorde när vi var i Stockholm under onsdagen men jag kom dessvärre inte hem med mer än en kofta från H&M. Jag hade sett framför mig shopping på både Marc Jacobs och Mulberry och när det inte blir som jag tänkt mig blir jag alltid jättebesviken. Mindre bra egenskap eftersom att det oftast slutar med att jag blir på dåligt humör och inte riktigt kan släppa det. Som tur var avslutade vi kvällen hemma hos syster med en god middag och ett glas rött!

Ikväll står det trerätters på menyn hemma hos fina vänner!
Happy friday!


Måndag



Har haft en stillsam morgon hitills denna måndag. Hunnit med en liten frukost med risgrynsgröt, kanel och färsktpressad apelsinjuice framför "Efter tio" med Malou Von Sivers.

Termometern visar på minus -11 grader och jag skulle ljuga om om jag sa att jag är avundsjuk på er alla som måste ut i kylan dessa dagar. Det känns skönt att inleda det nya året med en veckas ledighet, för oftast kan vi välja om vi vill ut eller inte under dagen och allt för tidiga mornar försöker vi undvika helt, lyxigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag tar tag i denna måndag på riktigt! 

Nyårsafton


Underbart vackra vita rosor inhandlades till Nyårsafton.


Nyårsdukningen gick i vitaste vitt.

Plock med goda ostar och salami innan 3-rätters middagen serverades
lite senare under kvällen.

Nyårskvällens förrätt bestod av tunnbrödskorgar med skagenröra och
avocadosallad.

Huvudrätten bestod av oxfile tournedos, potatisgratäng och en fräsch
sallad med soltorkade tomater, fetaost, rödlök och en balsamicokräm
av bra kvalite.

Självklart korkade vi upp en välkyld Pol Roger vid tolvslaget.

Vi hade en riktigt underbar nyårskväll här hemma med en god 3-rätters middag och champagne i glasen. Både förrätten och huvudrätten blev superlyckade och urgoda. Det var tur att vi bara hade chokladpraliner och espresso som dessert då vi var mer än nöjda efter huvudrätten.

Vi får se om jag kan få ihop någon liten tillbakablick av det året som gått under dem kommande dagarna!


RSS 2.0