Nytt till hemmet


Rosa/röda muffinsformar i silikon från KG design, tändsticksfodral i vitt,
design Kristina Stark
Tove Adman - betongskrin.  

Nu har det nätshoppats!

Jag spenderar många timmar varje dag framför min lilla laptop och då klickar jag mig gärna in i någon webshop. Det finns ju så mycker fint! Men som tur är hör det till ovanligheten att jag klickar hem nått fint från webben.  
Men det är ju onekligen väldigt smidigt! 

Nu blir det Idol som precis har börjat, tända ljus och en kopp te!

 

STIL av Hans Rooth & Lage Stone


Ilördags fick jag en present av en vän som var förbi. Den blev väldigt
uppskattad. STIL är enligt mig en väldigt passande titel på denna
"cafebok". Älskar det stilrena bokomslaget. Tack snälla Marcus!

Så var det måndag igen! Och en ny vecka ligger framför våra fötter. En vecka som fortfarande är relativt likt ett oskrivet blad. Skönt tycker jag!

Ikväll missar jag inte ett av favorit programmen "Halv åtta hos mig" på TV4. Den här veckan är det fyra göteborgare som turas om att laga middag och idag bjuds det på italienska smårätter, torskrygg med risotto och semifreddo. Mums!

Darlingen jobbar sent ikväll och jag har ingen större lust att ställa mig i köket och laga mat denna måndag så det får bli något snabbt, lätt och gott, dvs pyttipanna med rödbetor. Jag ska för första gången prova gräddstuvad pyttipanna som ska smaksättas med riven parmesan, persilja och svartpeppar!

Smaklig måltid! 


Glossigt rosa på läpparna


Imorgon inviger jag mitt nya läppglans från Dior i en härlig rosa färg,
candy apple nr 478.

Dagen har ägnats åt jobb i vanlig ordning, direkt efter jobbet fixade jag lite små ärenden och han hann även med att hämta ut ett paket på posten, men dagens höjdpunkt var min efterlängtade date med Camilla. Timmarna gick som vanligt väldigt fort och vi hade en hel del att uppdatera varandra om. 

Nu blir det Jessica Anderssons självbiografi "När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var" innan jag släcker för natten.


Kalives

 
En typisk chick lit bok som var både lättläst och rolig på samma gång.
Rekommenderas varmt! Väntar med spänning på uppföljarna.

Vårat hotell "Kalives beach" i Kalives

Rosa bouganvilla.

Det blev självklart mycket tid på stranden under veckan.

Fantastiskt god grek sallad! Det blev några stycken till lunch under
semesterveckan! Gott gott!


Vår resa till den lilla byn Kalives på ön Kreta var helt fantastisk. Det var väldigt skönt med ett avbrott i vardagen, även om jag fick lite hemlängtan sista dagen. Vi bodde på ett jättefint hotell, Kalives beach, där vi hade både havs- och poolutsikt från balkongen.
Vi har solat, badat, ätit grekisk mat, plöjt pocketböcker och laddat batterierna för den kommande hösten och vintern.

Ikväll missar jag inte repriserna av "Vad blir det för mat?" med Per Morberg på TV4 plus klockan 18. Vi har även fått inspiration till kvällens middag från Morbergs första bok "Morberg - Scenen, livet och konsten att laga mat" och hoppas att maten kommer bli en favorit.

Tillbaka

Äntligen hemma! Talesättet borta bra men hemma bäst passar in på mig väldigt bra!

Under förmiddagen har vi ägnat oss åt en massa nödvändiga och mindre roliga måsten. Vi har packat upp alla våra väskor (jag älskar att packa ner kläder men det här med att packa upp är inte alls lika roligt) och kört ett antal maskiner med sommarkläder från resan så ikväll är vi värda en god middag med ett glas rött för att fira en lyckad semster.

RSS 2.0