Getost, honung och rosmarin


Ny spännande smak creme fraiche gourmet med smak av getost,
honung och rosmarin.

Idag gav jag vika, begäret blev för stort.

Vi hittade en ny creme fraiche gourmet på ICA Maxi för några veckor sedan när vi var och handlade men det var först i fredags som vi vågade prova den. Arlas nya smak getost, honung och rosmarin är utvecklad av årets kock 2009, Viktor Westerlind och blev snabbt en ny favorit här hemma. Extra roligt då jag sedan tidigare har haft väldigt svårt för getost men efter denna smakupplevelse börjar ändra uppfattning. Den kommer sannerligen att bli en klassiker lagom till sommaren som jag tror kommer att passa bra till många olika rätter, kött som vegetariskt.

Den grå Marimekko skålen är full med godis och vi inväntar nya Wallander - Arvet med Krister Henriksson och Lena Endre. 

Ha en fortsatt trevlig kväll!  

Kommentarer
Postat av: Cicci

Har också smakat den crema fraichen och tyckte också att den var riktig hit. Burken matchar också ditt fina Mateusfat. Välkommen in i bloggvärlden förresten.



Kram

2010-05-04 @ 20:25:42
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: camilla

Aha låter mumsigt! Jag har ganska nyligen lärt mig äta getost så det ska jag prova! Kramar till dig

2010-05-04 @ 20:34:46
URL: http://igotstripes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0